Allmänt

#1/ Nytt kapitel, yet again

En sån där underbar selfie, hej hej

Hej mina vänner, bekanta & nya läsare – ni är alla lika välkomna!

Detta blir då första inlägget på min nya blogg, vilket känns superpirrigt. Ni som hängt med ett tag vet att jag haft blogg since way back in 2008, då jag som 12åring startade min första blogg med Fashion-temat på blogg.se. Minns hur jag stapplande experimenterade i HTML-koden och pysslade ihop en halvdan header i Photoshop 7.0. Men på den vägen var det, och sedan dess har jag gjort det till en vana att dokumentera mitt livs stora händelser i ett nostalgiskt arkiv, varvat med livets vardagligheter. Första kärleken, första dagen i gymnasiet, första heartbreaket, första jobbet… ja, allt går egentligen att hitta i mina gamla arkiv.

Men mycket har ändrats sedan jag startade min första blogg år 2008. Jag är numera 25 (snart 26) år gammal och har både sambo och barn. Hur tusan hände det? Går även min drömutbildning för att bli e-commerce manager och jobba med e-handel. Målet är att få ett jobb på ett modeföretag och konverteringsoptimera i kombination med att driva tydliga digitala kampanjer på exempelvis Instagram och Facebook. Som den sociala medier-tönt jag är, så är digital marknadsföring antagligen den del som pirrar lite extra.

Så är det nog alltid; alla har sin hjärtefråga.

Denna blogg startas i syfte att dels bli bästa vän med WordPress – som jag är helt novis på! – men även att analysera trafiken i Google Analytics för att lära mig även det verktyget. Så alla ni som kikar in här hjälper mig att bli så bra jag bara kan i mitt framtida yrke. Häftigt, va? (Haha.)

Hade tänkt varva mina vardagar som småbarnsmamma med utbildningen jag går, och ge någon slags insikt i hur det är att kombinera familjelivet med den eviga karriärsdrömmande twenty-something-millenial, aka yours truly.

Och ja, jag varvar svenska med engelska hejvilt. Svär ibland. Har sarkastisk humor. Alla förutsättningar för att leverera en jordnära & charmigt rörig blogg. Om man nu får referera till sig själv som charmig? Äääsch klart man får. Det är ju ändå min blogg.

Kommentera gärna om du har något du vill veta om mig, e-commerce manager-utbildningen eller om barnuppfostran (haha nej okej inte barnuppfostran snälla).

Eller om du bara vill heja på mig som pepp!

Är ju en sucker för applåder.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.