Egocentriskt

#5/ 2022, here we go

Godkväll, mina vänner!

Min frånvaro gör sig tyvärr påmind, men jag tror att ni lojala läsare redan vet att jag inte är en särskilt konsekvent bloggare. Det kommer när det kommer. Även fast jag planerar att ta upp detta mer ordentligt nu när vårterminen är i full blom!

Året började med buller och brak, både rent studiemässigt då vi inte har jullov på yrkeshögskolan, men även socialt då jag firade min födelsedag med vänner vilket var hur trevlig som helst. Vi körde frågesport, musikquiz och charader – alla till våra tävlingsinriktade vrål som publik. Mitt lag vann också, såklart.

Kände mig riktigt jäkla snygg också. Sånt ska man ta tillvara på!

Det är orimligt vilka bra vänner jag är välsignad med! Som vi skrattade, skrek och jublade. En kväll jag absolut kommer bära med mig när dagarna känns lite för mörka. Tack igen, ni är absolut bäst <3

Amelia har även hunnit bli 9 månader vilket känns fantastiskt och helt galet på samma gång. Jag och Tim pratar fortfarande dagligen om förlossningen och hur liten hon var när hon kom. Tvivlar ibland på att man nånsin slutar med det? Vi kollar bilder från nyfödd-tiden och blir tårögda över hur mycket hon lärt sig på så kort tid, och hur snabbt hon växer. Lilla hoppa-loppan.

9 månadersbilderna, och mammahjärtat smälter som vanligt. GULLUNGE.

I dagsläget ligger jag hemma och är förkyld, samt har en bruten tå efter att ha slagit i dörrkarmen hemma. Tveklöst det mest pinsamma som hänt mig sedan jag halkade i badkaret som 17åring och fick en fläskläpp. Haha, om jag tröttnar på att vara klumpig? Mmmaybe.

Spenderar min sjuktid på att äta glass, kolla på film och pluggapluggaplugga.

***

Studiemässigt så är vi i full gång med vår fjärde kurs; ”Data insight, webbanalys och konvertering inom e-handel”. Försök säga det fyra gånger snabbt efter en snaps! Vi lär oss mycket om Google Analytics men även andra Google-verktyg såsom Tag Manager och Data Studio. Vår första mätplan ska lämnas in imorgon, och jag måste erkänna att jag faktiskt inte ens börjat än. Men jag tar det med ro, för jag vet ju att det kommer gå jättebra.

Mycket fokus hos klassen ligger på vår första LIA/praktik som närmar sig med stormsteg. Blir pirrig så fort jag tänker på det. Följer företaget jag ska vara hos på alla sociala kanaler och blir nästan fnissig när de lägger upp något. Känns roligt att vara såhär längtansfull efter ett ”jobb” igen. Nervöst såklart, men mest jätteroligt.

Hoppas ert år har fått en bra start!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.