Vem är jag?

Hej!

Mitt namn är Elin Munkvall och jag är en 25årig tjej från Stockholm som bor i Västerort med min sambo Tim, vår dotter Amelia och vår katt Ares (man får inte glömma katten!). Som person är jag nyfiken och mina hobbys varierar mellan fotografering, att skriva, musikproduktion, bildredigering i Photoshop, och dans. Tidigare skulle jag nog beskrivit mig själv som någon som är medioker på väldigt mycket – men nu inser jag att jag snarare har ett brett intresse för allt livet har att bjuda på. 

 

I dagsläget går jag en utbildning på TUC Yrkeshögskola för att bli E-commerce Manager. Kurserna ger mig kunskaper inom digital försäljning, projektledning, digital marknadsföring, webbanalys och en hel del annat nyttigt. Det är en utmanande utbildning, men som passar mig som handen i handsken. Ni vet känslan när både hjärtat & hjärnan utbrister ”YES, detta är något för mig!”. Den känslan man drömmer om att känna för ett yrke. Man kan absolut säga att jag är bortskämd som hittar det i en sån ung ålder. 

 

Tidigare har vi fått bygga upp vår egna e-handel i Shopify, och nu är det dags att tackla WordPress som verktyg för att lära mig Google Analytics, med hjälp av Tag Manager. Ännu en utmaning – ännu en lärdom! Kanske flera? Jaaa, men såklart. Tråkigt vore det väl annars.

Där kommer denna site in i bilden. Den är alltså framtagen i syfte att lära mig mer utifrån utbildningen. För att driva så mycket trafik som möjligt, och därmed ge mig själv mer data att analysera, så har jag valt att skapa en blogg om livet i allmänhet men självklart med fokus på vägen mot att bli e-commerce manager. Förhoppningsvis blir det likvärdigt spännande för er och för mig.

 

Så häng gärna med, det blir kul! (Jag lovar.)


Kontakta mig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.